Frukostföreläsning

Ashkan Fardost

Innovatören Ashkan Fardost höll en mycket uppskattad föreläsning för 50 framtidsälskande jönköpingsbor i en appstudios lokaler i centrala Jönköping.

2017-05-31

08:00 - 09:30

En appstudio

Panorama av tankar

Jatack, flera träffar!

Världen är bättre än någonsin och vi måste sluta lyssna på folk som säger att det var bättre förr! Det är budskapet från Ashkan Fardost; framtidsspanare, TEDx-föreläsare, doktor i kemi och känd från Morgonsoffan i SVT. Med ett tydligt fokus på framtiden och digitaliseringens påverkan på våra liv, levererar Ashkan en slagkraftig föreläsning om att Internet bara är början på något riktigt, riktigt stort. Uppkopplade människor kan samarbeta med vem som helst, var som helst i världen – vi har fått superkrafter och det förändrar utvecklingen för hela mänskligheten.

Våga se förbi medias mörka bild, våga se hur fantastisk världen verkligen är. Välj det röda pillret! Anmäl dig till föreläsningen med Ashkan och börja din resa mot Jönköpings framtid. Kl.08.00-09.30 onsdagen den 31 maj ses vi i En appstudios nya lokaler i Huset. Endast 50 platser, först till kvarn. Eventet är kostnadsfritt. Vid frågor, kontakta info@jonkopingsframtid.se

info@jonkopingsframtid.se | © 2017 Jönköpings Framtid